BESPLATNA DOSTAVA

ZA PORUDŽBINE PREKO 300€

POZOVITE NAS +381 64 1111 991

ON-LINE PORUČIVANJE TELEFONA


prodaja mobilnih telefona

Pratite nas:

Poslujemo na teritoriji Srbije već 5 godina, i to u glavnom gradu gde su uslovi poslovanja veoma zahtevni. Sa obzirom na brzi razvoj internet tehnologija došli smo do zaključka da je potrebno da stvorimo kreativan i informativno potkovan sajt, vezan za mobilnu telefoniju, kao i za našu ponudu istih. Početni deo poslovanja zasnivao se na servisu mobilnih i fiksnih telefona, i dodatne opreme. Kako bi u svakom trenutku zadovoljili potrebe i zahteve potrošača, i sve bržeg razvoja novih tehnologija, naš asortiman se proširio na prodaju mobilnih telefona.

Na sajtu možete naći mobilne telefone iz naše ponude, sa veoma detaljnim opisom, a pritom dobijate i mogućnost lake kupovine. Svakodnevnim ažuriranjem našeg sajta pružamo informacije o svim modelima i njihovim uvek najpovoljnijim cenama, po kojima možemo da ih dostavimo na željenu adresu za 24h – 48h u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Kupci su u mogućnosti da PREKONTROLIŠU SVOJ PAKET PRE NEGO ŠTO GA PLATE KURIRU. Ostavljamo mogućnost kupcima da prema zakonu o zaštiti potrošača ukoliko nisu zadovoljni, vrate aparat u roku od 7 dana i mi ćemo im vratiti njihov novac ili ga zameniti drugim aparatom u zavisnosti od njihove želje.

Svi telefoni, tableti su novi i u originalnim pakovanjima.Pakovanja sadrze (originalnu kutiju,punjac,usb-data kabl,slusalice,uputstvo za upotrebu). Garantujemo kvalitet i dobru uslugu.

Naši zadovoljni kupci pružaju nam ogromno poverenje zahvaljujući razvijenom sistemu garancije i servisiranja kao posledici našeg razvoja.

  • KONTAKT
  • +381 64 1111 991
  • office@kupimobilni.rs

Dizajn i izrada Creative Web
Sva prava zadržana . 2016 . www.kupimobilni.rs