BESPLATNA DOSTAVA

ZA PORUDŽBINE PREKO 300€

POZOVITE NAS +381 64 1111 991

ON-LINE PORUČIVANJE TELEFONA


prodaja mobilnih telefona

Pratite nas:

Naručivanje putem web sajta

Naručivanje nikada nije bilo brže i jednostavnije! U samo par koraka Vaša narudžba biće na putu ka nama. Izaberite uređaj koji želite, ubacite ga u korpu, popunite formular za naručivanje i pošaljite nam narudžbu. Dobićete mail sa podacima o narudžbi. Nakon prijema narudžbe, izvršićemo telefonsku potvrdu. Nakon potvrde, sledi isporuka na Vašu adresu.

Naručivanje telefonom

Pozivajući naš call centar na broj telefona 064 1111 991 javiće vam se naši operateri. Naručite odabrani model mobilnog telefona, izaberite način plaćanja, ostavite podatke potrebne za isporuku i Vaša narudžba je završena.

Isporuka

Isporuku vršimo putem kurirskih službi, od nas do Vaših vrata za 24h do 48h. Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije. Cena usluge isporuke iznosi od 270,00 din (sa PDVom), troškove snosi naručilac. Za isnose preko 300 eura isporuka je BESPLATNA.

Za porudžbine primljene radnim danom u vremenu od 8-15h, rok isporuke je 24h do 48h. Porudžbine nakon 15h šalju se naredni dan. Paket se isporučuje kurirskom službom isključivo radnim danom od 8-17h. Porudžbine primljene subotom ili nedeljom šaljemo u ponedeljak. Porudžbine primljene za vreme praznika šaljemo prvog radnog dana.

Načini plaćanja

Plaćanje može biti pouzećem i vrši se u gotovini. Valuta za plaćanje navodi se u adresnici, može biti u eurima ili u dinarskoj protivrednosti.

Uplatu možete izvršiti uplatnicom ili putem elektronskog bankarstva. Nakon evidentirane uplate pošiljku šaljemo na Vašu adresu sa kurirskom službom. Slanje porudžbine nije moguće pre evidentiranja uplate.

  • KONTAKT
  • +381 64 1111 991
  • office@kupimobilni.rs

Dizajn i izrada Creative Web
Sva prava zadržana . 2016 . www.kupimobilni.rs